Cleaning Services allierar sig med Adrecord och ger dig möjlighet att tjäna enkla pengar.

Som om sommar, sol och semester inte kunde bli bättre?! Det kan det, åtminstone om du vill dryga ut semesterkassan! Det är nämligen som såhär att de som vill saluföra och marknadsföra oss kan få en slant för detta ytterst fina uppdrag. Med hjälp av våra kamrater på Adrecord, ger vi dig som vill hjälpa oss god avkastning på väl utfört uppdrag. Vare sig det rör sig om blogg, nyhetsbrev eller sajter av olika slag finns goda möjligheter att tjäna pengar åt oss och dig!

Registrera dig på https://www.adrecord.com/cleaning-services eller kontakta johanna.ling@cleaningservices.se om du vill veta mer!

En reklamation är en för mycket

Under juni månad flyttstädade vi tusentals och åter tusentals kvadratmeter. Vi hjälpte ett en bra bit över hundra familjer och personer att städa göra en nollställning av ytskiktet för att göra den gamla bostaden redo för nästkommande bostadsägare. Trots vår gedigna erfarenhet av just flyttstädning går det ibland fel. En reklamation uppstår eller så är vi inte där den minut vi lovat att vara på plats.

Det spelar ingen roll om 199 flyttstädningar utförs fläckfritt för dig som anlitar oss för städning 200 och åker på den där reklamationen eller där en dubbelbokning skett. Föregående månad hände detta några av våra kunder och vi kan inte annat än att be om ursäkt för det inträffade. När du köper en tjänst av oss, oavsett vilken städning det gäller, ska du känna dig trygg och säker i tjänsten du beställt. Du ska veta vad du får och vara säker på vår leverans. Vi tar all kritik på största allvar och mottager gärna feedback på vad vi kan göra bättre för dig som kund. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt arbete och vår kommunikation mot dig som kund och det är ett arbete som aldrig har ett slut – något vi gillar!

Självfallet har vi de där 199 städningarna som gått bra, som fortlöpit fläckfritt. Men vi är inte nöjda förrän samtliga kunder är 100% nöjda. För det spelar ingen roll för dig som beställt städning nummer 200 om vi har 199 andra uppdrag som gått precis så som de ska – fullständig leverans till samtliga kunder är det enda som gäller och det vi strävar mot.

 

Dan Lainio
Glädjespridare
dan@cleaningservices.se

Cleaning Services blev Årets Raket 2012!

Cleaning Services blev Årets Raket 2012!

Eskilstunaföretaget Cleaning Services & Estate i Sverige AB mottog under måndagskvällen priset för Årets Raket när Young Entrepreneurs of Sweden hade sin årliga kongress.

- Det är ett ärofyllt pris som bedömmer ett bolags tillväxt under ett år. Särskilt kul är det när YEoS delar ut priset, ett nätverk för många Sveriges främsta unga entreprenörer. säger Malte Jansson som var i Göteborg och tog emot priset.

Under årskongressen, som hade lockat över 100 av Sveriges främsta unga entreprenörer, delades det bland annat ut utmärkelser till Årets ambassadör, Årets Medlem, Årets Jobbskapare och Årets Raket.

- Klart att det känns skönt att vi kan ta hem priset till Älsklingstuna istället för att låta det gå till någon av storstäderna. Vi vill och ska vara en del av stadens framtida positiva utveckling. Kanske kan det här, liksom andra framgångar i stan, inspirera andra till att visa mod och jävlar anamma. Det behövs mer sådant, fler som vill och vågar vara förebilder! trycker Dan Lainio i med.

Att tillväxten inte kommit gratis är något Adam Gyllhamn, VD för bolaget, är tydlig att påpeka.

- De senaste månaderna har vi varit mer på vårt kontor än vad ICA Maxi har öppet – och dem har rätt bra öppettider. Det är tufft och hårt. Ingenting kommer gratis. Men vi älskar det vi gör och försöker ge våra medarbetare alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Vi är långt ifrån så strukturerade och organiserade som vi vill vara. Men man lär sig för varje dag och vi har ett fantastiskt team att jobba med!

Priset togs hem tack vare en ökning av årsomsättning på hela 403%, från 913’000 2011 till strax över 5.5 mkr och avser bolagen Cleaning Services & Estate i Sverige AB samt Eskilstuna Magasinering & Fastighets AB.

Fakta Young Entrepreneurs of Sweden

YEoS (Young Entrepreneurs of Sweden) är en medlemsstyrd organisation vars syfte är att bygga nätverk mellan, utveckla och stödja talangfulla unga entreprenörer så att de får större genomslagskraft och aktivt är med och bidrar till en bättre värld. Under evenemang, träffar och online skapar YEoS mötesplatser där entreprenörer träffas för att inspireras av, lära av och hjälpa varandra. Genomsnittsåldern på medlemarna är 26,4 år och 2011 omsatte en medlen i snitt 5,6 mkr.

Utmärkelsen Årets Raket tilldelas den eller de entreprenörer inom YEoS vars företag har gjort största procentuella organiska ökning av omsättningen under ett år.

Kontakt:

Dan Lainio
Delägare & Grundare Cleaning Services & Estate i Sverige AB 070-277 67 64
dan@cleaningservices.se