Dag 2 – utbilda i Entreprenörskap

Återigen kväll här i Gabarone!

Dag 2 blev lång, vilket de flesta dagar ser ut att bli. Vi  inledde dagen med att på riktigt köra igång arbetet framtidsstrategin. Vi hann  precis komma igång innan det var dags att röra sig vidare från The Business Place (partner till Young Drive Academy i Botswana) mot ett skolbesök på en skola som haft elever i Young Drive Academy. Efter att ha besökt den första skolan rörde vi oss vidare mot en stadsdel strax utanför “centrum” för att besöka ytterligare en skola som engagerat elever i YD Academy. Vi drog en kort pitch och workshop på plats, peppade eleverna och pratade lite om entreprenörskap samt ta-sig-församhet. Besöket följdes upp av en snabb påhälsning hos Business Sweden (hade namnet Exportrådet till och med idag) i Gabarone!

Efter att ha arbetat oss igenom dagen utan lunch i en frenetisk värme kunde vi äta en sen middag för att efter det landa på hotellet för lite mer jobb.

Dag 3 stundar!

 

/Dan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>