NÖJD KUND-GARANTI

Vi har som mål leverera världens bästa kundupplevelse. Vägen dit är lång och vi kommer att göra allt vi kan, varje dag, för att nå dit. En del av detta arbete går ut på att du som kund alltid erbjuds nöjd kund-garanti på samtliga våra tjänster, oavsett om du anlitar oss som privatperson eller som företag. Vi garanterar helt enkelt att vi fullgör vårt uppdrag, samt löfte om kvalité gentemot dig som kund.

Nöjd kund-garantin innebär att vi garanterar ett väl utfört arbete och att om du mot förmodan inte skulle bli nöjd så kommer ett städteam ut och åtgärdar eventuella nedslag kostnadsfritt.

Garantitiden är hela 14 dagar på flyttstädning och 48 timmar på storstädning och hemstädning. Det är helt enkelt längre än praxis i branschen. Om du vill kan du jämföra genom att klicka här. För oss är nöjd kund-garantin en viktig del av vår värdegrund, som går ut på att sprida glädje och en fantastisk servicegrad.

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICESETT SERIÖST SERVICEBOLAG

MED NÖJD KUND-GARANTI

Jag vill veta merSe vad vi kan göra för dig

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän