Referenser

Cleaning Services startades för att erbjuda bättre service till sina kunder, och göra saker på ett roligare sätt. Där en hotell lobby och den service som de ger till sina gäster är vår inspiration, snarare än hur våra konkurrenter i branschen gör. Detta gäller oavsett om vi utför en hemstädning, eller om du pratar med oss i kundtjänst. Så strävar vi efter att ge dig en upplevelse genom att vara i kontakt med oss.

Detta gör att vi får riktigt bra omdömen. Välkommen att ta del av några av dem ifrån vårt avlånga land.

Fler omdömen hittas även på Reco & Rejta.

  Visa fler


  Företagskunder:
  ”Sedan vi anlitade Cleaning Services har Adam och gänget inte visat något annat än ett sinne för service och flexibilitet! Man behöver inte oroa sig för att det inte ska skötas eller att det blir dåligt gjort, vilket ger mig tid och energi som jag kan lägga på andra saker samtidigt som jag vet att mina fönster är renast på Kungsgatan.”
  - Daniel Öhlander, Butikschef Digital Inn Eskilstuna

  ”Vi på Torshälla GK är nöjda med den tjänst som vi får från Cleaning services.
  Med städning av omklädningsrum samt andra allmänna utrymmen.
  Vi kan starkt rekommendera Cleaning Services.”

  - Torgny Larsson, Golfchef Torshälla GK

  ”Vi anlitar Cleaning Services när vår tid ej räcker till. Bra pris samt väl utfört arbete.”
  – Jesse Laine, VD, Laine Förvaltning.

  Privatkunder:
  ”Outstanding service, trodde inte det var möjligt! Att en så smutsig lägenhet kan bli så fin, på så kort tid – helt otroligt – jag kommer absolut att rekommendera detta företag. Jag e supernöjd!!!!”
  - Lena, Flyttstädning, Höganäs, 2014-08-26

  ”Trevliga, noggranna och snabba! Mycket nöjd! Bra service med trevlig personal. Lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera till andra. Väl värt pengarna.”
  - Linda, Flyttstädning, Motala, 2014-07-01

  ”Företaget kunde komma precis den tid jag önskade och städningen utfördes snabbt och bra av en trevlig tjej. Tyvärr fick städningen en liten anmärkning på kaklet i duschen, men det var inget som behövdes göras om, så därför är det väl egentligen inga problem. Hur som helst, såå värt pengarna att slippa flyttstäda själv, även om min lägenhet inte var så stor.”
  - Sara, Flyttstädning, Jönköping, 2014-07-01

  ”Allt var bra. Jag blev bländad av kaklet i badrummet o toaletten, det var super fint. Det blev städat i Tomelilla de var super trevliga.”
  - Anki, Flyttstädning, Tomelilla, 2014-05-28

  ”De var snabba och effektiva och höll en hög kvalite på arbetet!”
  - Erica, Flyttstädning, Umeå, 2014-05-08

  ”Jag tyckte att det var så svårt att välja vem som skulle flyttstäda vår lägenhet i Lund. Men vi valde rätt. Det kom två killar och städade. Bertrand var jättetrevlig och allt blev så rent. Till och med ugnen som vi aldrig lyckats städa ordentligt. Bra pris också. Kan varmt rekommendera dem!”
  - Ann-Sofie, Flyttstädning, Lund, 2014-05-08

  ”Första gången vi anlitat hjälp på detta viset och vi fick ett mycket trevligt bemötande med noggrann info per tel samt snabb hjälp då vi bokade endast 2 dgr i förväg. På städdagens morgon blev vi uppringda för att uppge var nyckeln låg. Paret, som städade hos oss i Uttran var mycket noggranna och gjorde sitt allra bästa så vi är mycket nöjda med utförandet. Vi kunde istället ägna oss åt trädgårdsarbetet för att lämna det fint efter oss. Hälsa så gott till paret och tacka för hjälpen!!”
  - Monica, Flyttstädning, Utran, 2014-05-06

  ”Bra städat. Rent & Snyggt! Trevlig personal!”
  - Roger Gustafsson, Flyttstädning, 2014-04-23

  “Hej! Nu har vi fått det städat, och vill bara säga att vi tyckte väldigt bra om mannen som städade. Otroligt trevlig och respekterande. Och även du, du har varit väldigt bra på alla sätt :) Ni har varit underbara och kommer absolut rekommendera er vidare :)”
  - Emelie Kriig, Flyttstädning, 2014-03-15

  “Kanonstädning!
  Vi anlitade Cleaning Services för flyttstädning i Södertälje den 24 feb. Vi kom 5 minuter innan avtalad tid till huset och då var personal redan på plats och väntade på oss.

  Städningen utfördes på ca en arbetsdag och en timme innan städningen var klar fick vi ett samtal från ansvarig med erbjudande att komma på inspektion.

  Hela huset luktade nystädat och vi hittade ingenting att anmärka på – och då är vi väldigt petiga och hade i förväg sett ut “gömmor” som man lätt kan missa.

  Vi kan absolut rekommendera Cleaning Services när någon behöver flyttstädning! ”
  - Therese, Flyttstädning, Södertälje, 2014-03-04

  “Verkar vara väldigt varierat med betygen här, men det beror nog mycket på vilken ort man är på och vilka som städar. Här fick jag det städat söder om Stockholm och jag är jättenöjd. Trevliga tjejer som körde på så det yrde, jätterent överallt, var helt förvånad då de fått bort kraftiga fläckar som jag själv aldrig fått bukt på. Alla rum var helt dammfria och blänkande, fönster skinande rena, badrummet helt rent. De kom 15 min innan bokad tid vilket var väldigt prompt, och de hörde av sig i god tid innan de var färdiga så att man hann anlända för personlig inspektion. Kände inte ens igen lägenheten efter städningen!

  Väldigt nöjd, och bor du på söderort så rekommenderas denna firman”
  - P. J, Flyttstädning, Stockholm, 2014-03-04

  “Fantastiskt jobb – rekommenderas! Servicen upplevdes som perfekt. Kvaliteten på levererad tjänst var perfekt. Priset var extremt bra i förhållande till kvalitén.”
  - Martin, Flyttstädning, Falun, 2014-02-21

  ”Hej Cleaning Services!
  Skönt att ha och göra med proffs! Mvh Victor!”

  - Victor Utter, Flyttstädning, 2014-01-24

  ”Hej Cleaning Services!
  Skönt att ha och göra med proffs! Mvh Victor!”

  - Anna Jensen, Flyttstädning, Linköping, 2014-01-07

  ”Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt”
  - Jan M, Flyttstädning, Eskilstuna, 2013-12-19

  ”Trevliga, snabba, håller löfte samt ett mycket bra arbete.”
  - Thomas, Flyttstädning, Jönköping, 2013-08-22

  ”Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!”
  - Sofia O, Hemstädning, 2013-04-05

  ”Glada, trevliga och mycket duktiga. Var snabba att förstå vad som skulle göras och allt blev rent över förväntan. Även den administrativa personalen är mycket trevlig och aldrig påstridig, vilket jag tycker är bra.”
  - Elisabeth, Hemstädning, Eskilstuna, 2013-03-26

  ”Jag som kund hos Cleaning services är otroligt nöjd. Servicen är kanon, aldrig några problem, bra kommunikation, personalen är trevlig och duktig.En fördel är att de servar inom flera områden. Kan verkligen rekommendera detta företag.”
  - Catta Sahlberg, Hemstädning, 2012-10-19

  ”Service is everything! Adam och hans personal tog hand om allt och fixade varenda liten utmaning som dök upp på vägen – med ett leende på läpparna och med mig som kund i fokus. När sen fastighetsskötaren, som besiktade lägenheten, ringde upp mig efteråt och berömde städningen, att det var så fint gjort, ja då kändes det nödvändigt att rekommendera för andra.”
  - Carina W, Flyttstädning

  ”Mycket bra! Effektiva =) Snabbt!”
  - Viktor Hertzberg, Flyttstädning

  ”Mycket bra trots dåliga odds! Jag är jättenöjd!”
  - Ulrika Dahl, Flyttstädning.

  Vill du också bli en av våra nöjda kunder?

  Kontakta ossför mer information om våra tjänster!

  VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICES  Ta steget mot en

  Enklare vardag

  Kontakta ossför kostnadsfri konsultation

  92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän