Driver du ett städbolag och vill ha fler uppdrag?

omoss_bg_block2

En fråga vi ofta får är varför vi valt att jobba med städning. Svaret är rätt enkelt: för att vi älskar att göra vardagen lite roligare för våra kunder och samtidigt förenkla deras liv. Genom att leverera en grym kundupplevelse till våra kunder och kvalitativa städtjänster har vi nu förmånen att få hjälpa många hundra kunder varje månad. För att lyckas med det här uppdraget jobbar vi med de allra bästa städbolagen i branschen. Vi har samarbeten från Ystad i söder till Kiruna i norr inom hemstädning, flyttstädning, storstädning, byggstädning och fönsterputsning – bolag som går igång på samma saker som oss, att hjälpa våra kunder till en lite roligare och enklare vardag.

Vi som bolag har ett antal värden vi och våra samarbeten står för till fullo:

- VI LEVER FÖR EN ROLIG VARDAG
- VI ÄR FRAMÅT
- VI FOKUSERAR PÅ RESULTAT
- VI TAR ANSVAR

Delar du dessa? Hör av dig!

Ett samarbete med oss innebär att du och ditt företag utför de uppdrag vi skickar över till dig och som du accepterar. Du binder inte upp dig på något, förutom att utföra de uppdrag du accepterat. Du betalar ingen fast summa eller avgift utan får betalt enligt överenskommet pris för uppdragen vi samarbetar kring. Det enda du behöver göra är att utföra uppdragen med god kvalité, göra kunden nöjd och sedan fakturerar du oss månadsvis för utförda uppdrag. Enkelt, tryggt och framförallt en grym möjlighet till fler uppdrag för dig och din personal.

Att samarbeta med Cleaning Services ställer höga krav på ditt bolags seriositet. Förutom att du och dina medarbetare behöver ha en känsla för service och kvalité i städningen ställer vi följande krav på ditt bolag:

- Momsregistrering
- F-skattsedel / FA-skattsedel
- Ansvarsförsäkring
- Anställda kontrolleras mot brottsregistret
- Rutin för hantering av nycklar
- Sekretessavtal med alla medarbetare
- Goda anställningsvillkor jämförbart med eller bättre än kollektivavtal
- Kvalitétspolicy

Vi har sedan hösten 2011 hjälpt tusentals kunder med bostads- och fastighetsrelaterade tjänster som exempelvis flytthjälp, hemstädning, flyttstädning, golvvård, trädgårdsskötsel och barnpassning. Med hjälp av vår erfarenhet har vi utarbetat en kvalitativ upphandlingsprocess av samarbeten. Detta för att våra kunder ska få en kvalitativ topptjänst.

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av ett samarbete med oss på Cleaning Services. Tillsammans kan vi göra kundupplevelsen ännu bättre för våra kunder! Vi ringer upp dig så fort vi kan :-)

Ta steget mot en

Enklare vardag

Kom igång idag!Se vad vi kan göra för dig

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän