Vår Historia

Cleaning Services historia började i Eskilstuna 2011, när de tre vännerna Malte Jansson, Dan Lainio och Adam Gyllhamn startade en liten rörelse vid namn Eskilstuna Flyttstädning. På det lilla bolaget hjälpte man kunder med flyttstädning i Eskilstuna, Södermanland, med omnejd. Syftet med Eskilstuna Flyttstädning var att förenkla för kunder genom att underlätta flytten för de många vardagshjältarna i Eskilstuna.

Under de första månaderna sköttes all städning av de unga grundarna och två kompisar. De tre vännerna såg på nära håll hur mycket hjälpen med flyttstädningen underlättade vardagen för kunderna och efterfrågan på fler tjänster skapades. Efter att ha drivit den lilla firman ett tag tog Dan, Malte och Adam beslutet att utveckla verksamheten till nuvarande Cleaning Services, ett rikstäckande tjänsteföretag som erbjuder allt från golvvård, kontorsstädning och byggstädning till hemstädning, flyttstädning och storstädning. Arbetet med att försöka skapa den bästa kundupplevelsen inom städbranschen har varit tuff och kommer att pågå under en lång tid framöver.

Idag utför Cleaning Services närmare 400 nya uppdrag i månaden över hela Sverige. Drivkraften är fortfarande att sprida glädje och att ge våra kunder en kundupplevelse av världsklass genom att hjälpa vardagshjältar runtom i landet att spara tid och energi. En viktig del i kundupplevelsen är företagets uppskattade nöjd kund-garanti och den uppskattade kundtjänsten.

Frigör tid idaggenom att klicka här!

Frigör dyrbar tid

med Cleaning Services

Kom igång idag!Se vad vi kan göra för dig

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän