VÅRA TJÄNSTER

Låt oss underlätta för dig! Alltid nöjd kund-garanti och effektiv hjälp av vår kundtjänst. Välj din stad nedan för att se vad vi kan hjälpa dig med på just din ort.

Välj din bostadsortFör att se vad vi kan göra för dig :-)


Privat

 • Hemstädning

  OFFERT
  LÄS MER

  Hemstädning är en avlastning i vardagen som passar lika bra för pensionären som för barnfamiljen eller till din första lägenhet. Diska, tvätta, städa och bädda, du avgör vad som ska ingå! Vi står givetvis för städmaterialet och vår kundtjänst svarar på alla frågor du kan tänkas ha.


 • Flyttstädning

  OFFERT
  LÄS MER

  Är det dags att flytta? Vi har stor erfarenhet av att hjälpa till med flyttstädning. Alltid till fasta priser, efter en given checklista och alltid med en nöjd kund-garanti. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig när du ska flytta!


 • Storstädning

  OFFERT
  LÄS MER

  Vi hjälper dig med en extra-allt-storstädning. I det färdiga paketet ingår allt från fönsterputs till ugnsrengöring. Tveka inte på att maila eller ringa så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!


 • Byggstädning

  OFFERT
  LÄS MER

  Har du renoverat eller byggt nytt? Vi kan vårt byggdamm och vi vet hur vi gör oss av med det. Våra städteam har gedigen och lång erfarenhet från såväl dammsanering som slutstädning. Alltid med 48 timmars garanti och god flexibilitet. Bara ringa eller maila!


 • Visningsstädning

  OFFERT
  LÄS MER

  När 38% av besökarna på en bostadsvisning stör sig på att det är för dåligt städat blir anledningen till att ta hjälp med visningsstädning allt större. Vi kan helt enkelt hjälpa dig till en lyckad visning och ett ökat värde på bostaden. Alltid med 48 timmars garanti. Ring för omedelbar offert!

Företag

 • Kontorsstädning

  OFFERT
  LÄS MER

  Jobbar du på eller äger du ett företag med kontor? Vi har några av de kanske bästa städteamen på just kontorsstädning. Slå oss en pling så berättar vi varför och förklarar även vad vi kan göra för dig och ditt företag när det kommer till rengöring av företagets lokaler och kontor.


 • Trappstädning

  OFFERT
  LÄS MER

  Bostadsrättsförening eller fastighetsägare? Då kan vi hjälpa dig! Vi är väldigt duktiga på trappstädning. Vi skulle vilja att du ger oss chansen att berätta varför vi ska bli din städleverantör. Anledningar? Bl.a. vår nöjd-kund-garanti och vår kundtjänst. Hör av dig för offertförslag redan idag!


 • Byggstädning

  OFFERT
  LÄS MER

  Har du renoverat eller byggt nytt? Vi kan vårt byggdamm och vi vet hur vi gör oss av med det. Våra städteam har gedigen och lång erfarenhet från såväl dammsanering som slutstädning. Alltid med bästa kvalité!. Givetvis också alltid med 48 timmars garanti och god flexibilitet. Kontakta oss för offert!


ÄR DU NYFIKEN

På oss och våra tjänster?

Kontakta ossFör mer information och offertförslag

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän