VI ÄR PROFFS PÅ BYGGSTÄDNING!

Dags för byggstädning? Vi hjälper privatpersoner och företag med byggstädning i hela landet, självklart med nöjd kund-garanti.

Vi kan hjälpa dig!Välj din närmaste stad


DÄRFÖR SKA DU VÄLJA CLEANING SERVICES

Fasta priser på byggstäd

Slutstäd & Dammsanering

Alltid nöjd kundgaranti


Få offert på byggstädningmed nöjd kund-garanti

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICESSPARA TID OCH ENERGI

Få offert på byggstädningFast pris och nöjd kund-garanti

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän

BYGGSTÄDNING I HELA LANDET

Byggstädningen är krävande och tar mycket tid i anspråk, en av vår tids största bristvara. Vi har erfarenheten och kompetensen för att hjälpa dig som kund med allt från stora byggprojekt till att städa efter köksrenoveringen i hemmet, med dammsanering och slutstädning. Vi är rikstäckande och har verksamhet från Ystad i söder till Piteå i norr. Prova på tryggheten i att anlita en kompetent aktör!

Snabb offert, god flexibilitet

Oavsett storlek eller karaktär på uppdraget kommer du att få en snabb offert från vårt byggstädteam och vi kan med stor flexibilitet och kort varsel hjälpa dig som kund. Testa oss gärna. Vi kommer inte att göra dig besviken!

Fast pris

Självfallet erbjuder vi dig fast pris på din byggstädning. Detta för att du ska ha total kostnadskontroll och veta vad slutsumman landar på. Inga kostnader tillkommer efter att du fått ett prisförslag från oss. Om du hellre önskar en löpande debitering så kan vi givetvis ordna med det också!

Nöjd kund-garanti

Vi vet att vi är duktiga på det vi gör. Därför kan vi, tack vare vår Nöjd kund-garanti, garantera att vi slutför det uppdrag vi påbörjat med ett klockrent resultat i slutändan. Du har med andra ord inget att förlora, men allt att vinna i form av tid och ett rent hem. Vi ser fram emot att hjälpa dig spara tid och energi!

Spara tid

Nöjd kund-garanti