DAGS FÖR BYGGSTÄDNING I ÖSTERSUND?

Vi fixar uppdraget oavsett om det gäller dammsanering eller slutstädning. Fasta priser och alltid med garanti!

Få prisförslagpå byggstädningen!
Vill du läsa om byggstädning på annan ort? Klicka här!


DÄRFÖR SKA DU VÄLJA CLEANING SERVICES

Alltid ett fast pris

Alltid erfarna städteam

Alltid nöjd kund-garanti


Få offert nu!Snabbt & enkelt

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICESSPARA TID OCH ENERGI

Jag vill ha en offertpå byggstädning i Östersund

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän

BYGGSTÄDNING I ÖSTERSUND

Vi är duktiga på många olika typer av städning och har erfarenhet av uppdrag av en mängd olika karaktär. Många upplever att byggstädning är slitsamt och tidskrävande. Vi har gedigen erfarenhet av olika delar av byggstädning, såväl dammsanering som slutstädning och större projekt. Vi erbjuder byggstädning i Östersund med omnejd till fasta priser så att du kan ägna tid och energi åt det du verkligen tycker är roligt!

Kompetenta städteam

Vi och våra medarbetare har gedigen erfarenhet av byggstädning och rengöring vid nyrenovering eller nybyggnad. Under våra verksamma år har vi städat såväl större byggprojekt som nyrenoverade kök eller badrum. Vi kan dammsanering, slutstädning och allt där emellan. Tveka inte på att använda Cleaning Services som din aktör på byggstädning i Östersund!

Fast pris

Med vår gedigna erfarenhet och kompetens kring byggstädning har vi tagit fram en modell där vi kan ge dig ett fast pris på din byggstädning direkt vid ett telefonsamtal, detta efter att vi ställt några kontrollerande frågor till dig. Inga kostnader tillkommer efter att du fått ett prisförslag från oss och självfallet ingår allt städmaterial i det fasta pris du får!

Nöjd kund-garanti

Tack vare vår nöjd kund-garanti kan du känna dig trygg med att du blir nöjd med städningen. Om du mot förmodan har synpunkter på städningen kommer vi givetvis tillbaka och åtgärdar eventuella nedslag kostnadsfritt. Garantin varar i hela 48 timmar!

Spara tid

Nöjd kund-garanti