ALLTID BYGGSTÄDNING MED GARANTI

Vill du ha städning efter byggarbete eller renovering? Vi erbjuder städning i hela Sverige. Alltid med garanti – alltid med möjlighet till fast pris

Vi kan hjälpa dig!Välj din närmaste stad


DÄRFÖR SKA DU VÄLJA CLEANING SERVICES

Fast pris

Kompetenta städteam

Nöjd kund-garanti


Få offert på byggstädningmed nöjd kund-garanti

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICESSPARA TID OCH ENERGI

Få offert på byggstädningmed nöjd kund-garanti

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän

BYGGSTÄDNING MED CLEANING SERVICES

Många upplever att byggstädning är slitsamt och tidskrävande och efter avslutad renovering är det skönt att kunna flytta in i ett helt fräscht hem. Vi erbjuder byggstädning i hela Sverige så att du kan ägna tid och energi åt sådant du tycker bättre om.

Kostnadsfritt hembesök

Hos oss kan du boka ett kostnadsfritt hembesök där en av våra medarbetare gör en rättvis bedömning av arbetet, för att ni ska få en rättvis prisuppskattning. Då vi har en stor erfarenhet, räcker det dock i de allra flesta fallen med att vi ställer några kompletterande frågor, för att kunna ge dig en fast prisbild.

Fast pris

Självklart erbjuder vi ett fast pris, så att du får total kostnadskontroll. Inga kostnader tillkommer efter att du fått ett prisförslag från oss.

Nöjd kund-garanti

Tack vare vår nöjd kund-garanti kan du känna dig trygg med att du blir nöjd med städningen. Du har med andra ord inget att förlora, men allt att vinna i form av tid och energi. Vi ser fram emot att hjälpa dig spara tid och energi!

Spara tid

Nöjd kund-garanti