BYGGSTÄDNING I LANDSKRONA? RING CLEANING SERVICES!

Är du i behov av städning efter byggarbete? Vi erbjuder dammsanering och slutstädning i Landskrona med omnejd, självklart med nöjd kund-garanti.

Få offertpå byggstädning
Vill du läsa om byggstädning på annan ort? Klicka här!


DÄRFÖR SKA DU VÄLJA CLEANING SERVICES

Alltid ett fast pris

Kompetenta städteam

Alltid nöjd kund-garanti


Få offert nu!Snabbt & enkelt

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICESSPARA TID OCH ENERGI

Jag vill ha en offertpå byggstädning i Landskrona

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän

BYGGSTÄDNING I LANDSKRONA

Många upplever att byggstädning är slitsamt och tidskrävande samtidigt som att det kan vara svårt att få tiden att räcka till med allt annat som sker när det renoveras, byggs om eller byggs nytt. Vi erbjuder byggstädning i Landskrona med omnejd så att du kan ägna tid och energi åt sådant du tycker bättre om och som tillhör din grundaffär!

Erfarenhet & rutin

Med över 400 utförda uppdrag per månad och stor erfarenhet av byggstädning i såväl nyproducerade som renoverade och ombyggda bostäder och lokaler vet vi på Cleaning Services vad som krävs för en lyckad byggstädning. Vi gör allt från slutstädning till dammsanering och mycket mer därtill. Tveka inte på att kontakta oss oavsett om det gäller det stora byggprojektet eller den lilla renoveringen!

Fast pris

Tack vare vår gedigna erfarenhet kan vi erbjuda ett fast pris på byggstädning i Landskrona. Inga kostnader tillkommer efter att du fått ett prisförslag från oss och vi ser även till så att allt städmaterial ingår i det pris du får. Detta innebär att du får total kostnadskontroll på det utförda uppdraget vilket uppskattas av väldigt många av våra kunder – din budgetering blir enklare!

Nöjd kund-garanti

Vi har en uppskattad nöjd kund-garanti som gör att du kan du känna dig trygg med att du blir nöjd med städningen. Detta innebär att du har en garanti som sträcker sig över 48 timmar som innebär att vi helt kostnadsfritt kommer tillbaka och åtgärdar de nedslag som mot förmodan kan dyka upp på det utförda uppdraget. Du har med andra ord inget att förlora, men allt att vinna i form av tid och energi. Vi ser fram emot att hjälpa dig spara tid, energi och även pengar!

Spara tid

Nöjd kund-garanti