FLYTTSTÄDNING MED NÖJD KUND-GARANTI

Ska du flytta? Vi hjälper över 400 familjer att byta bostad varje månad, alltid med fasta priser och Nöjd kund-garanti!

Förenkla min flytt!Välj din närmaste stad


DÄRFÖR SKA DU VÄLJA CLEANING SERVICES

Du får alltid ett fast pris

Fönsterputs ingår

Alltid 14 dagars garanti


Jag vill förenkla min flyttFå offert på flyttstädning till fast pris

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICESSLIPP UNDAN FLYTTSTÄDSÅNGESTEN!

Jag vill förenkla min flyttFå offert på flyttstädning till fast pris

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän

FLYTTSTÄDNING I HELA SVERIGE

Vår drivkraft har sedan början varit att förenkla livet för våra kunder genom att erbjuda kvalitativa tjänster med kundupplevelsen i fokus. Vi hjälper cirka 400 familjer per månad att till en enklare flytt genom att utföra deras flyttstädning. Alltid med nöjd kund-garanti och alltid till fasta priser. Enkelt, smidigt och tidsbesparande.

Flyttstädningen ger dig tid över

Hur roligt det än kan vara att flytta så vet vi också att en flytt innebär många stressmoment och saker tar nästan alltid längre tid än vad man tänkt från början. Vi hjälper dig med flyttstädningen så att du kan fokusera på allt annat som behöver göras, som att packa, bära flyttkartonger eller varför inte på att göra dig hemmastadd i ditt nya boende. När vi utför din flyttstädning följer vi alltid Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning för att veta att våra städningar alltid blir utförda med perfekt resultat i slutändan.

Fast pris

Självklart erbjuder vi ett fast pris. Inga kostnader tillkommer efter att du fått ett prisförslag från oss. I våra flyttstädningar ingår allt som krävs för att nästkommande bostadsägare eller hyresvärden ska godkänna städningen. Då ingår bland annat fönsterputs, golvbrunnar och en riktigt härligt kundtjänst!

Nöjd kund-garanti

Tack vare vår nöjd kund-garanti kan du känna dig trygg med att både du och nästkommande boende blir nöjda med städningen. Vår garanti sträcker sig över hela 14 dagar och du har med andra ord inget att förlora, men allt att vinna i form av tid och energi. Vi ser fram emot att hjälpa dig i din flytt!

Spara tid

Fasta priser = kostnadskontroll