FLYTTSTÄDNING MED NÖJD KUND-GARANTI

Vi hjälper dig med flyttstädningen så att du kan fokusera på ditt nya boende.

Förenkla min flytt!
Vill du läsa om flyttstädning på annan ort? Klicka här!


DÄRFÖR SKA DU VÄLJA CLEANING SERVICES

Du får alltid ett fast pris

Fönsterputsning ingår

Vi erbjuder nöjd kundgaranti


Jag vill boka flyttstädningmed nöjd kund-garanti

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICESSLIPP STRESSA ÖVER FLYTTSTÄDNINGEN

Jag vill förenkla min flyttBoka flyttstädning till fast pris

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän

HEMSTÄDNING I STOCKHOLM

Vår drivkraft är att sprida glädje genom att hjälpa dig spara tid och energi i vardagen. Vi erbjuder flyttstädning runtom i landet, självklart med nöjd kund-garanti.

Flyttstädningen ger dig tid över

Hur roligt det än kan vara att flytta så vet vi också att en flytt innebär många stressmoment. Vi hjälper dig med flyttstädningen så att du kan fokusera på allt annat som behöver göras – inte minst att göra dig hemmastadd i ditt nya boende.

Fast pris

Självklart erbjuder vi ett fast pris. Inga kostnader tillkommer efter att du fått ett prisförslag från oss. I våra flyttstädningar ingår allt, inklusive fönsterputsning.

Nöjd kund-garanti

Tack vare vår nöjd kund-garanti kan du känna dig trygg med att både du och nästkommande boende blir nöjda med städningen. Du har med andra ord inget att förlora, men allt att vinna i form av tid och energi. Vi ser fram emot att underlätta din flytt!

Spara tid

Nöjd kund-garanti