FLYTTSTÄDNING MED NÖJD KUND-GARANTI I BOO

Vi hjälper dig med flyttstädningen till fasta priser och med besiktningsgaranti!

Få prisförslagpå flyttstädning
Vill du läsa om flyttstädning på annan ort? Klicka här!


DÄRFÖR SKA DU VÄLJA CLEANING SERVICES

Du får alltid ett fast pris

Fönsterputsning ingår

Alltid nöjd kund-garanti


Få offert nu!Snabbt & enkelt

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICESSLIPP STRESSA ÖVER FLYTTSTÄDNINGEN

Jag vill ha en offertpå flyttstädning i Boo

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän

FLYTTSTÄDNING I BOO

Vår drivkraft är att sprida glädje genom att hjälpa dig spara tid och energi i vardagen. Vi erbjuder flyttstädning runtom i landet, självklart med nöjd kund-garanti.

Flyttstädningen ger dig tid över för annat

Oavsett om du flyttar inom Boo eller från stan så vet vi att flytten kommer att ta mycket tid i anspråk, tid som är en stor bristvara vid en bostadsflytt. Hur roligt det än kan vara att flytta så vet vi också att en flytt innebär många stressmoment där flyttstädningen är ett stort moment. Vi hjälper dig med flyttstädningen så att du får en trygghet i att städningen går igenom städbesiktningen och inte minst så att du kan göra dig hemmastadd i ditt nya boende när flyttlasset gått.

Fast pris

Självklart erbjuder vi ett fast pris på alla våra flyttstädningar. Med stor erfarenhet av flyttstädning och med många av våra kunder i Boo kan vi redan efter en kort behovsanalys ge dig ett fast pris på din flyttstädning. Inga kostnader tillkommer efter att du fått ett prisförslag från oss vilket innebär att du har en total kostnadskontroll och lätt kan budgetera för dina flyttrelaterade utgifter. I våra flyttstädningar ingår allt som behövs för att städningen ska gå igenom städbesiktningen, inklusive fönsterputsning. Vi utgår från Mäklarsamfundets riktlinjer för utflyttningsstädning och har jobbat med många mäklare och hyresvärdar för att ta fram ett flyttstädningspaket som garanterat går igenom din städbesiktning!

Nöjd kund-garanti

När du beställt en tjänst av oss ska du vara säker på vad du får. Tack vare vår nöjd kund-garanti kan du känna dig trygg med att både du och nästkommande boende blir nöjda med städningen. Det innebär att vi har en besiktningsgaranti, om städningen inte går ej besiktningen så har du hela 14 dagar på dig att reklamera flyttstädningen och vi kommer då kostnadsfritt tillbaka och åtgärdar eventuella nedslag. Du har med andra ord inget att förlora, men allt att vinna i form av tid och energi. Vi ser fram emot att underlätta din flytt! Visst låter det bra?

Spara tid

Nöjd kund-garanti