FÖNSTERPUTSNING MED GLASKLART RESULTAT

Flammiga rutor? Vårt uppdrag är glasklart! Vi hjälper dig med fönsterputsningen. Du sparar inte bara tid, du kan också vara säker på att resultatet blir riktigt bra.

Jag vill ha rena fönster!Välj din närmaste stad


DÄRFÖR SKA DU VÄLJA CLEANING SERVICES

Du får alltid ett fast pris

Erfarna fönsterputsare

Med nöjd kund-garanti


Jag vill veta mer!Få offert på fönsterputsning till fast pris

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICESSPARA TID OCH ENERGI

Jag vill ha mer informationFå offert på fönsterputsning till fast pris

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän

FÖNSTERPUTSNING I HELA SVERIGE

Att hitta en bra firma för fönsterputsning kan vara svårt, nu har du dock lyckats! Vi har kompetenta medarbetare och ett stort nätverk av professionella fönsterputsare att tillgå. Oavsett dina fönsterskaraktär, utseende eller storlek så har vi rätt resurser för att kunna slutföra ditt uppdrag.

Spara tid och energi

Genom att anlita professionella fönsterputsare kan du både spara tid och känna dig trygg med att fönstren blir så skinande rena som du vill ha dem. Vi har kompetensen!

Fast pris

Självklart erbjuder vi ett fast pris om du önskar detta. Inga kostnader tillkommer efter att du fått ett prisförslag från oss. I vår fönsterputsning ingår allt som krävs för att uppnå önskat resultat.

Nöjd kund-garanti

Tack vare vår nöjd kund-garanti kan du känna dig trygg med att du blir nöjd med resultatet av fönsterputsningen. Du har med andra ord inget att förlora, men allt att vinna i form av tid och energi.

Spara tid!

Nöjd kund-garanti!