FÖNSTERPUTSNING I LULEÅ

Vår, höst eller bara drömmar om en finare utsikt? Vi ger Luleå glasklara fönster och en bättre vy!

Få prisförslagpå fönsterputs
Vill du läsa om fönsterputsningen på annan ort? Klicka här!


DÄRFÖR SKA DU VÄLJA CLEANING SERVICES

Alltid ett fast pris

Duktiga medarbetare

Alltid nöjd kund-garanti


Få offert nu!Snabbt & enkelt

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICESSPARA TID OCH ENERGI

Jag vill ha en offertpå fönsterputsning i Luleå

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän

FÖNSTERPUTSNING I LULEÅ

Vår drivkraft är att sprida glädje genom att hjälpa dig spara tid och energi i vardagen. Vi hjälper årligen många kunder med fönsterputsningen, antingen en gång per kvartal eller som engångsuppdrag. Många upplever inte bara att fönsterputsning kräver mycket tid utan också att det är svårt att uppnå ett bra resultat utan flammiga fönster. Vi kan fönsterputsning och har erfarenhet från många olika typer av objekt. Tveka inte på att kolla med oss innan du anlitar någon för din fönsterputs!

Spara tid och energi

Det där med fönsterputs är en sådan där hushållssyssla som man lätt glömmer bort, ibland med flit, för att åter bli snabbt påmind när man försöker kolla ut genom fönstren utan att lyckas på grund av all smuts. Vi hjälper våra kunder att med jämna mellanrum eller en gång per halvår med ta hand om fönsterputsningen vid bostaden, sommarstugan eller på fastigheten. Genom att anlita professionella fönsterputsare kan du spara både tid och känna dig trygg med att fönstren blir så skinande rena som du vill ha dem. Flamsäkert skulle man kunna säga!

Fast pris

Självklart kan vi erbjuda dig ett fast pris på fönsterputsning i Luleå. Inga kostnader tillkommer efter att du fått ett prisförslag från oss vilket innebär en kostnadskontroll för dig. I vår fönsterputsning ingår allt material och alla medel och verktyg som behövs för att fullfölja uppdraget.

Nöjd kund-garanti

Tack vare vår nöjd kund-garanti kan du känna dig trygg med att du blir nöjd med fönsterputsningen. I 48 timmar kan du reklamera eller göra nedslag på det uppdrag vi utfört och skulle det vara som så att du mot förmodan har några synpunkter på fönsterputsningen så kommer vi tillbaka och åtgärdar detta kostnadsfritt. Du har med andra ord inget att förlora, men allt att vinna i form av tid och energi!

Spara tid

Nöjd kund-garanti