HEMSTÄDNING PÅ GOTLAND!

Ta chansen och prova på hemstädning med nöjd kund-garanti.

Få prisförslagpå hemstädning
Vill du läsa om hemstädning på annan ort? Klicka här!


DÄRFÖR SKA DU VÄLJA CLEANING SERVICES

  • Det är alltid samma person som städar hos dig.
  • Städningen sker på fasta tider enligt överenskommelse.
  • Vi erbjuder dig 100% nöjd kund-garanti.
  • Du kan känna dig trygg med oss – vi är ansvarsförsäkrade och har sekretessavtal.

Få offert nu!Snabbt & enkelt

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICES



TA STEGET MOT EN

ENKLARE VARDAG

Jag vill ha en offertpå hemstädning på Gotland

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän

HEMSTÄDNING PÅ GOTLAND

Vår drivkraft är att sprida glädje genom att hjälpa dig spara tid och energi i vardagen. Detta gör vi genom det vi gör bäst; att kombinera kvalitativa städtjänster med ett stort fokus på kundupplevelsen och kundservicen. Vi erbjuder personligt anpassad hemstädning på Gotland med omnejd med duktiga och kompetenta medarbetare. Vår hemstädning är en fullservicetjänst. Det innebär att vi står för städmaterial och allt städmedel. Det enda du behöver ha på plats är en dammsugare!

Hemstädning utifrån dina önskemål

Till skillnad från exempelvis flyttstädning så är hemstädning något som allt som oftast är subjektivt. Vad du anser vara en hemstädning kanske inte alls är samma sak som för din granne. Därför utgår vi alltid från dina behov och önskemål. Det allra första vi gör är att ta en kort telefonkontakt med dig där vi tillsammans går igenom vad som är viktigast för dig när det kommer till just hemstädning och om du har några specialönskemål som exempelvis diskning, tvättning eller strykning av kläder. Du väljer själv hur ofta vi ska städa hos dig och oavsett om du vill ha hjälp varje eller varannan vecka så ser vi till så att samma personer kommer hem till dig varje gång!

Trygghet

Att släppa in något främmande person i hemmet kan vara läskigt. Att dessutom göra det under dagtid när du inte är hemma kan vara ännu läskigare. Därför är vi är måna om att göra allt vi kan för att du ska känna dig trygg med att anlita oss. Förutom att samma personer alltid kommer hem till dig så är vi ansvarsförsäkrade och ett registrerat aktiebolag. Vi har även vår nöjd kund-garanti som är en garant för att du ska få kvalité i den tjänst du beställt av oss.

Spara tid