VI ÄR PROFFS PÅ KONTORSSTÄDNING!

Vi kirrar biffen. Fasta tider, nöjd kund-garanti och kompetenta medarbetare. Vi hjälper dig med kontorsstädningen!

Vi kan hjälpa dig!Välj din närmaste stad


DÄRFÖR SKA DU VÄLJA CLEANING SERVICES

Proffsiga medarbetare

Samma tider varje vecka

Alltid nöjd kund-garanti


Offert på kontorsstädningmed nöjd kund-garanti

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICESVÄLJ KONTORSSTÄDNING MED NÖJD KUND-GARANTI

Offert på kontorsstädningmed nöjd kund-garanti

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän

KONTORSSTÄDNING I HELA SVERIGE

Vi tar hand om den löpande städningen på ditt kontor eller arbetsplats, självklart med nöjd kund-garanti. Vi har proffsiga och kompetenta medarbetare för allt som har med städning, fönsterputs och rengöring att göra. Testa oss gärna!

Högre trivsel och nöjdare kunder

En ren och fräsch arbetsplats ökar trivseln hos er personal och ger också ett bättre intryck till era kunder och andra intressenter. Ett rent kontor är en hygienfaktor ni inte kan vara utan. Låt oss hjälpa dig med allt från löpande städning till påfyllnad av sanitetsprodukter, vattning av blommor och fönsterputs.

Fasta tider

Vi kommer gemensamt överens om vilket schema vi ska följa när vi städar hos er. Vi städar samma dag eller dagar och tid varje vecka. Du bestämmer, vi utför!

Nöjd kund-garanti

Tack vare vår uppskattade nöjd kund-garanti kan ni som kund känna er trygga med att vi garanterar ett väl utfört arbete, annars är vi tillbaka inom 48 timmar och åtgärder eventuella brister och nedslag.

Spara tid

Nöjd kund-garanti