KONTORSSTÄDNING I SKÖVDE

Cleaning Services erbjuder kontorsstädning i Skövde för den stora och lilla arbetsplatsen. Alltid med nöjd kund-garanti!

Få offertpå kontorsstädning
Vill du läsa om kontorsstädning på annan ort? Klicka här!


DÄRFÖR SKA DU VÄLJA CLEANING SERVICES

Allt ingår i priset

Alltid samma tid & dag

Alltid nöjd kundgaranti


Få offert nu!Snabbt & enkelt

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICESVÄLJ KONTORSSTÄDNING MED NÖJD KUND-GARANTI

Jag vill ha en offertpå kontorsstädning i Skövde

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän

KONTORSSTÄDNING I SKÖVDE

Det är svårt att hitta en seriös aktör som håller en hög kvalitétsnivå på kontorsstädningen. Kontorsstädning är en hygienfaktor som inte bara höjer trivseln på kontoret utan också håller din lokal i toppskick. Vi håller rent och snyggt på er arbetsplats i Skövde, självklart med nöjd kund-garanti och med tidseffektiva städteam.

Högre trivsel och nöjdare kunder

En ren och snygg arbetsplats ökar trivseln hos er personal och ger också ett bättre intryck inför era kunder och besökare. Kontorsstädningen är en hygienfaktor som de flesta anmärker på när den inte är tillfredsställande men som få lägger märke till när den är bra. Med oss som städpartner slipper du tänka på detta. Vårt mål är att alltid och oavsett leverera en tjänst som känns naturlig att ta hjälp med och som alltid resulterar i glasklara resultat. Vi utför kontorsstädning i Skövde med omnejd och ser till så att du får en offert där allt ingår i priset. Exempelvis städmaterial, sanitetsprodukter och annat som önskans till detta!

Fasta tider

Självfallet kommer vi gemensamt överens om vilket schema vi ska följa när vi städar hos er. Vi städar samma tider enligt den frekvens ni vill ha och lämnar en offert eller prisindikation innan vi påbörjar uppdraget om så önskas. Du bestämmer frekvens och intervall på städningen och vi ser till att samma personer kommer till er varje gång. Oavsett vad för behov du har kan vi på Cleaning Services erbjuda dig kanske den bästa kontorsstädningen i Skövde och garanterat den bästa kundservicen!

Nöjd kund-garanti

Vår kontorsstädning i Skövde omfattas även den av vår populära nöjd kund-garanti. Detta innebär att vi, oavsett avtalets storlek, kommer tillbaka och åtgärdar eventuella nedslag på städningen kostnadsfritt. Tack vare vår nöjd kund-garanti kan ni känna er trygga med att ni får vad ni betalat för!

Spara tid

Nöjd kund-garanti