Visningsstädning – viktigare än vad du tror!

Visste du att 38% av besökarna på din visning irriterar sig på att bostaden är undermåligt städad? Vi hjälper dig att ordna en framgångsrik visning!

Vi kan hjälpa dig!Välj din närmaste stad


DÄRFÖR SKA DU VÄLJA CLEANING SERVICES

Gör din visning till en jackpott

Alltid klara samma dag

Alltid nöjd kund-garanti


Jag vill veta mer!Få offert på visningsstädning

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICESVISNINGSSTÄDNINGEN SOM GER ETT BÄTTRE INTRYCK

Få offert på visningsstädning

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän

VISNINGSSTÄDNING I HELA SVERIGE

Visste du att hela 38% av besökarna på en vanlig bostadsvisning stör sig på att städningen är undermålig? Vi har stor erfarenhet av att hjälpa våra kunder i flyttprocessen. Under flera år har vi hjälpt sammantaget tusentals kunder med allt från visningsstädning till flyttstädning och kontakt med flyttfirmor. Vi ser till att göra allt som krävs för att din bostad ska vara i toppstädat skick när det är dags för hus- eller lägenhetsvisningen. Glöm inte att det första intrycket fastnar och att vi hjälper dig att göra ett rent och fint första intryck! Tillsammans gör vi din husvisning till en jackpott.

Bättre intryck vid visningen

En ren och snygg bostad förbättrar det första intrycket hos dina spekulanter och ger också dig möjlighet att fokusera på andra viktiga delar i din flytt.

Fasta priser

Tack vare vår gedigna erfarenhet av visningsstädning kan vi ge dig ett fast pris på just ditt uppdrag. Vi utför städningen efter ett givet städschema och kan givetvis kombinera detta med dina personliga önskemål.

Nöjd kund-garanti

Tack vare vår nöjd kund-garanti kan ni känna er trygga med att ni får vad ni betalat för. Vi ger dig alltid 48 timmars garanti på utförd visningsstädning.

Spara tid

Lyckad visning=högre försäljningspris