VISNINGSSTÄDNING I UDDEVALLA

Hela 38% av besökarna på bostadsvisningar stör sig på bristfällig städning. Vi hjälper dig till en lyckad bostadsvisning i Uddevalla med omnejd!

Få prisförslagpå visningsstädning
Vill du läsa om visningsstädning på annan ort? Klicka här!


DÄRFÖR SKA DU VÄLJA CLEANING SERVICES

Alltid fast pris

Fönsterputsning ingår

Alltid nöjd kund-garanti


Få offert nu!Snabbt & enkelt

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICESFÖRBÄTTRA INTRYCKET AV DIN BOSTAD

Jag vill ha en offertpå visningsstädning i Uddevalla

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän

VISNINGSSTÄDNING I UDDEVALLA

Hela 38% av besökarna på bostadsvisningar stör sig på den bristfälliga städningen. Det är en hög siffra och det är alltså fler som stör sig på städningen än till exempel möblemang och inredning som inte är i rätt smak. Genom att hjälpa dig i Uddevalla med visningsstädningen hjälper vi dig till en lyckad hus- eller lägenhetsvisning! Det finns självfallet många faktorer som spelar in i det intryck potentiella köpare och intressenter får av din bostad och detta är en liten del som kan göra en stor skillnad. En visningsstädning hjälper dig säkerställa att bostaden ger ett rent och fräscht intryck!

Visningsstädning förbättrar intrycket

Vi har stor erfarenhet av visningsstädningar samt flyttstädningar och ser till att din bostad visar sig från sin bästa sida vid visningen. Vi städar efter ett givet städschema som är väl beprövad via hundratals tidigare uppdrag. Naturligtvis ingår fönsterputs då rena fönster är en förutsättning för ett välvårdat intryck.

Fast pris

Självklart erbjuder vi ett fast pris på den visningsstädning vi erbjuder. Detta kan vi göra tack vare vår gedigna erfarenhet av den här typen av uppdrag och det givna beprövade städschema vi tagit fram tillsammans med våra kunder. Du har alltså total kostnadskontroll på uppdraget! Inga kostnader tillkommer efter att du fått ett prisförslag från oss. I våra visningsstädningar ingår allt du kan tänka dig, inklusive fönsterputsning och städmaterial.

Nöjd kund-garanti

Tack vare vår nöjd kund-garanti som räcker i 48 timmar kan du känna dig trygg med att du blir nöjd med städningen. Skulle du mot förmodan ha några synpunkter på städningen så kommer vi tillbaka och åtgärdar detta kostnadsfritt. Av den anledningen finns det inget att tveka på när det kommer till att välja aktör för visningsstädningen. Vi hjälper dig att fokusera på de andra viktiga delarna i din flytt!

Spara tid

Nöjd kund-garanti