DAGS FÖR STORSTÄDNING?

Fast pris och alltid med nöjd kund-garanti. Du kommer garanterad att bli nöjd!

Vi kan hjälpa dig!Välj din närmaste stad


DÄRFÖR SKA DU VÄLJA CLEANING SERVICES

Du får alltid ett fast pris

Fönsterputsning ingår

Nöjd kund-garanti


Jag vill veta mer!Klicka här för offert på storstädning till fast pris

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICESSPARA TID – ANLITA OSS FÖR STORSTÄDNINGEN

Klicka härFör att få offert på storstädning till fast pris

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän

STORSTÄDNING MED CLEANING SERVICES

Varför älskar vi att städa hos dig som kund? För att vi vet vilket värde det skapar och vi vet hur det känns att komma hem till ett helt nystädat hem. Vi vet vilken glädje du känner när du kommer hem till ett städat hem och vi vet hur svårt det kan vara att hinna med allting som ska göras inför högtiden, semestern eller i den löpande vardagen. Vår drivkraft är att sprida glädje genom att hjälpa dig spara tid och energi i vardagen. Vår storstädning är en grundlig genomstädning av ditt hem och vi utför alltid uppdraget till ett fast pris

Storstädningen ger dig tid över

Vi vet hur svårt det kan vara att få både tid och energi att räcka till. Inte minst när en storstädning behövs. När det är dags för storstädning nästa gång: kontakta oss så hjälper vår kundtjänst dig med de frågor och funderingar du har. Du får en helt genomgången bostad och kan lägga tiden roligare saker.

Fast pris

Självklart erbjuder vi ett fast pris. Inga kostnader tillkommer efter att du fått ett prisförslag från oss. I våra storstädningar ingår allt du kan tänka dig, inklusive fönsterputsning och ugnsrengöring.

Nöjd kund-garanti

Tack vare vår nöjd kund-garanti kan du känna dig trygg med att du blir nöjd med städningen. Du har med andra ord inget att förlora, men allt att vinna i form av tid och energi. Vi ser fram emot att ge dig en ren och fin bostad att komma hem till! Garantin gäller alltid i 48 timmar från städtillfället.

Spara tid!

Fasta priser = kostnadskontroll!