STORSTÄDNING TILL FAST PRIS I NORRKÖPING

Vi erbjuder en omfattande storstädning till fast pris i Norrköping! Vår storstädning är en extra-allt-städning som piffar upp bostadens ytskikt till toppenskick!

Få prisförslagpå storstädning
Vill du läsa om storstädning på annan ort? Klicka här!


DÄRFÖR SKA DU VÄLJA CLEANING SERVICES

Du får alltid ett fast pris

Fönsterputsning ingår

Alltid nöjd kund-garanti


Få offert nu!Snabbt & enkelt

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICESUNNA DIG EN STORSTÄDNING

jag vill ha en en offertpå storstädning i Norrköping

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän

STORSTÄDNING I NORRKÖPING

Vår drivkraft är att sprida glädje genom att hjälpa dig spara tid och energi i vardagen. Det gör vi genom våra populära städ- och rengöringstjänster riktade till såväl privatpersoner som företag. Våra populära storstädningar är en extra-allt-städning där vi tar allt från fönsterputs till ugn och badrum. Vid vår storstädning genomförs en grundlig städning av ditt hem. Det blir som en nystart, som ger dig massor av tid och energi över och det finns få saker som slår att komma hem till ett helt nystädat och skinande rent hem efter en lång arbetsdag!

Storstädningen ger dig tid över

Vi vet hur svårt det kan vara att få både tid och energi att räcka till för alla måsten i livet. Städningen kan vara en sån sak som hänger över dig och till slut blir en riktig surdeg, inte minst när bostaden är skitig och en storstädning behövs. Vi hjälper dig att hitta timmarna som inte finns. När det är dags för storstädning tveka då inte på att kontakta oss, så berättar vi gärna mer om hur du kan spara timmar på att ta hjälp av oss. Vi kommer att kunna spara dig mycket tid och irritation genom att ta hand om din städning!

Fast pris

Många av våra kunder har efterfrågat fasta priser på även storstädning. Detta för att ha total kostnadskontroll och för att slippa obehagliga överraskningar. Därför har vi tagit fram ett fast pris där vi också har ett färdigt och uppskattat städschema som vi alltid följer. Inga kostnader tillkommer efter att du fått ett prisförslag från oss! I våra storstädningar ingår allt du behöver för att få en grundligt städad bostad, inklusive fönsterputsning.

Nöjd kund-garanti

48 timmars nöjd kund-garanti erbjuder vi alla våra storstädningskunder. Tack vare vår nöjd kund-garanti kan du känna dig trygg med att du blir nöjd med städningen. Skulle det mot förmodan vara som så att du har några synpunkter på vår städning kommer vi kostnadsfritt tillbaka och åtgärdar detta. Du har med andra ord inget att förlora, men allt att vinna i form av tid och energi. Vi ser fram emot att ge dig en ren och fin bostad att komma hem till!

Spara tid

Nöjd kund-garanti