HEM-, FÖRETAGS- & FLYTTSTÄDNING I Vänersborg!

Vi är det cleana städföretaget. Cleaning Services i Vänersborg gör allt som krävs i städväg för att du ska få mer tid över för det roliga i livet!

Gör en prisförfråganpå någon av våra städtjänster
Klicka här för att gå tillbaka och välja en annan stad.


Privat

 • Hemstädning

  OFFERT
  LÄS MER

  Hemstädning är en avlastning i vardagen som passar lika bra för pensionären som för barnfamiljen eller till din första lägenhet. Diska, tvätta, städa och bädda, du avgör vad som ska ingå! Vi står givetvis för städmaterialet och vår kundtjänst svarar på alla frågor du kan tänkas ha.


 • Flyttstädning

  OFFERT
  LÄS MER

  Är det dags att flytta? Vi har stor erfarenhet av att hjälpa såväl erfarna som oerfarna personer i Vänersborg med flyttstädning. Alltid till fasta priser, efter en given checklista och alltid med en nöjd-kund-garanti. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig när du ska flytta!


 • Storstädning

  OFFERT
  LÄS MER

  Vi hjälper till med en extra-allt-storstädning för dig i Vänersborg med omnejd. I det färdiga paketet ingår allt från fönsterputs till ugnsrengöring. Tveka inte på att maila eller ringa så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!


 • Fönsterputs

  OFFERT
  LÄS MER

  Det där med fönsterputsning är något vi kan! Under alla städuppdrag vi haft har vi även lärt oss att bli riktigt duktiga på att fixa rena fönster. Valet är glasklart! Slå oss en pling för mer information om fönsterputsning och våra tjänster.


 • Byggstädning

  OFFERT
  LÄS MER

  Har du renoverat eller byggt nytt? Vi kan vårt byggdamm och vi vet vi hur vi gör oss av med det. Våra städteam har gedigen och lång erfarenhet från såväl dammsanering som slutstädning. Alltid med 48 timmars garanti och god flexibilitet. Ring eller maila bah!


 • Visningsstädning

  OFFERT
  LÄS MER

  När 38% av besökarna på en bostadsvisning stör sig på att det är för dåligt städat blir anledningen till att hjälp med visningsstädning allt större. Vi kan helt enkelt hjälpa dig till en lyckad visning och ett ökat värde på bostaden. Alltid med 48 timmars garanti. Ring för omedelbar offert!

Företag

 • Kontorsstädning

  OFFERT
  LÄS MER

  Jobbar du på eller äger du ett företag med kontor? Vi har några av de kanske bästa städteamen på just kontorsstädning. Slå oss en pling så berättar vi varför och förklarar även vad vi kan göra för dig och ditt företag när det kommer till rengöring av företagets lokaler och kontor.


 • Trappstädning

  OFFERT
  LÄS MER

  Bostadsrättsförening eller fastighetsägare? Då kan vi hjälpa dig! Vi är väldigt duktiga på trappstädning. Vi skulle vilja att du ger oss chansen att berätta varför vi ska bli din städleverantör. Anledningar? Bl.a. vår nöjd-kund-garanti och vår kundtjänst. Hör av dig för offertförslag!


 • Byggstädning

  OFFERT
  LÄS MER

  Har du renoverat eller byggt nytt? Vi kan vårt byggdamm och vi vet vi hur vi gör oss av med det. Våra städteam har gedigen och lång erfarenhet från såväl dammsanering som slutstädning. Prima kvalité du vet!. Alltid med 48 timmars garanti och god flexibilitet. Kontakta oss för offert!


ÄR DU NYFIKEN

På oss och våra tjänster?

Kontakta ossFör mer information och offertförslag

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän