TRAPPSTÄDNING I LANDSKRONA

Trappstädning för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och fastighetsvärdar i Landskrona! Alltid nöjd kund-garanti och fasta priser.

Få offertpå trappstädning
Vill du läsa om trappstädning på annan ort? Klicka här!


DÄRFÖR SKA DU VÄLJA CLEANING SERVICES

Tidseffektiva städteam

Alltid samma tider

Nöjd kund-garanti


Få offert nu!Snabbt & enkelt

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.


Anna Elthammar, Stockholm

Jag är jättenöjd med Cleaning Services städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.


Johanna Ling, Västerås

Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!


Jan Zetterberg, Eskilstuna

VI REKOMMENDERAR CLEANING SERVICESEFFEKTIV TRAPPSTÄDNING MED NÖJD KUND-GARANTI

Jag vill ha en offertpå trappstädning i Landskrona

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän

TRAPPSTÄDNING I LANDSKRONA

Vi på Cleaning Services erbjuder trappstädning i Landskrona med omnejd och stor erfarenhet av att serva såväl fastighetsvärdar som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Som om det inte räckte med vår nöjd kund-garanti, som garanterar att ni blir nöjda med resultatet, så har vi dessutom effektiva städteam med stor erfarenhet av uppdrag som garanterat har liknande karaktär som det du önskar hjälp med!

Högre trivsel

Att underhålla gemensamma utrymmen och trapphuset i din fastighet är en hygienfaktor och regelbundna besök av oss gör era trapphus mer trivsamma och minskar dessutom risken för onödiga underhållskostnader och slitage på fastigheten.

Tydlig specifikation för vad som ska göras när

Vi har stor erfarenhet av trappstädning och har utfört många uppdrag i Landskrona. Tillsammans med dig som kund punktar vi upp vad som ska göras varje vecka, varje månad eller vid behov och sätter därefter ett städschema som följs frekvent och med stor noggrannhet. Allt för att du ska få det så enkelt och smidigt som möjligt.

Nöjd kund-garanti

På alla våra tjänster, även trappstädning, lämnar vi en nöjd kund-garanti. Vi gör det för att vi inte vill något annat än att du som kund ska vara nöjd med de tjänster du anlitar oss för. Tack vare vår nöjd kund-garanti kan ni känna er trygga med att ni får vad ni betalat för.

Spara tid

Nöjd kund-garanti