2012 går mot sitt slut

 

År 2012 går nu mot sitt slut och vi på Cleaning Services kommer snart att kunna lägga vårt första verksamhetsår bakom oss.

Mycket har hänt sedan starten i november 2011. Vi har gått från tre till 28 medarbetare under året. Vi har fått förtroendet att hjälpa många människor med städning och tidsbesparande tjänster och vi har fått glädja såväl våra varandra genom god medarbetaranda samtkunder genom att med hjärta och känsla leverera kvalitativa tjänster.

Efter många tusentals timmar av städning, trädgårdsarbete, snöskottning och annat får vi äntligen önska dig, dina nära och dina kära ett alldeles förträffligt gott nytt år!

Vi hoppas att 2013 blir ett år att minnas i positiv bemärkelse för dig och alla runtomkring. Vårt nyårslöfte är att leverera bautamycket glädje till dig, våra kunder och alla andra vi kommer i kontakt med under det kommande året. Vi lovar även att vi ska utvecklas som företag och hålla en ännu högre kvalitétsnivå i allt vi gör.

Gott nytt år och god fortsättning!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>