CSR & Socialt Ansvar – vad ska vi göra?

Igår satt vi och säkert många av er bänkade framför dumburken för att titta på Rosa Bandetgalan. En fantastisk produktion som framkallade såväl ångest- som glädjetårar. Hela 49 miljoner kronor samlades in till förmån för Cancerfonden som gör ett otroligt viktigt och hedersamt arbete. Livsmedelskedjan ICA samlade in hela 11 miljoner kronor bara den – fantastiskt!

Vi har en stark tro på att vi som företag kan och måste ta ansvar för världen idag och för hur vi vill att världen ska utvecklas för morgondagen. Nu söker vi tips och idéer på hur vi kan jobba med CSR – Corporate Social Responsibility – långsiktigt. Vilka organisationer ska vi samarbeta med? Ska vi instifta ett eget stipendium? Vi vill göra mer än att göra det självklara som att använda Svanenmärkta produkter, jobba för en minskad arbetslöshet och försöka miljöoptimera verksamheten vi bedriver.

Alla tankar är välkomna! Maila Dan på dan@cleaningservices.se och berätta om dina idéer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>