Teamet samlat!

…och så har vi gått in i November månad. Den andra halvan av oktober blev riktigt intensiv för våra servicemedarbetare i Mälardalen då vi haft fler uppdrag än någonsin tidigare.

Under vecka 44 fick vi förmånen att utöka vårt team med fem personer för att kunna möta efterfrågan och vår Servicechef, Kristin Nilsson, håller intervjuer på löpande band samtidigt som det arbetas hårt för att vi ska kunna hålla de kvalitativa krav våra kunder, och vi, har på de tjänster vi levererar. Vi är idag 28 personer som representerar Cleaning Services i Mälardalen, alla med olika färdigheter och kompetenser!

Är du intresserad av att jobba extra som servicemedarbetare hos oss så ska du maila jobb@cleaningservices.se!

Vi är extremt glada och tacksamma för hur alla ställt upp för varandra under de två hektiska veckorna som gått och samlade därför hela laget på kontoret under fredagen. Eftermiddagen bestod av tårta, bubbel och framförallt tid och rum för lite skitsnack och internt erfarenhetsutbyte. En nyttig aktivitet som ger alla möjligheten att sitta ned och prata, inte bara hälsa i förbifarten!

Nu blickar vi fram emot en ny vecka och ett spännande vinterhalvår!

//DL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>