Nominerade till Årets Marknadsförare 2012 i Eskilstuna

Under mellandagarna fick vi ett glatt besket – Vi är en av de nominerade till den åtråvärda titeln som Årets Marknadsförare 2012 i Eskilstuna!

Självfallet tycker vi att det är otroligt roligt att vi som ett nystartat städbolag är en av de nominerade och vi vill tacka alla våra goda vänner som stöttat oss på vägen och hjälpt till att prata gott om oss! Nog för att det kan låta lite ostigt, men vi har världens bästa vänner! Konkurrensen är dock stenhård och det är roligt att vi får vara en av alla de duktiga och stora som slåss om titeln i den här kategorin.

Varför ska Cleaning Services ta hem titeln?

- På ett år har vi byggt upp en verksamhet som bygger på sunda och goda värderingar. Vi har 28 medarbetare på vår lönelista och har kunder från långt ner i söder till högt upp i norr i vårt avlånga land. Resan har varit utmanande, rolig, jobbig och lärorik. Tillsammans med världens bästa medarbetare och alla våra goda vänner där ute i landet har vi byggt upp  och vuxit med ett varumärke som ska sprida glädje och framtidshopp i en annan rätt konservativ bransch.

Vi uttalar oss och engagerar oss i en rad olika frågor som rör samhället. Du kan fråga oss om till exempel ungdomsarbetslöshet, om hållbart företagande. Du kan fråga oss om städning och glädjespridning. Ja om vad som helst nästan. Vi engagerar oss i det vi tycker är viktigt och vi ser till att sprida detta till de vi kommer i kontakt med runt omkring oss för att vi vill vara en del av den positiva utvecklingen Eskilstuna, Sverige och Världen ska gå till mötes! Det är vårt ansvar som företag.

Att vi vuxit så snabbt är inte bara ett bevis på att vi når ut med ett budskap som fastnar utan också på att vi använder oss av rätt kanaler för att göra detta. Mycket tack vare vår talangfulle marknadschef Malte Jansson. Kristin och Jennifer som ansvarar för serviceteamet får jobba stenhårt för att vi ska kunna hålla kvalitén i tjänsterna vi levererar när Malte sätter igång med sitt arbete.

Nu får vi hålla tummarna för att det räcker hela vägen. Oavsett om vi skulle vara de lyckliga – eller om vi inte är det så vet vi om att vi är i fint sällskap och bara det är värt ett stort leende! =)

Ha ett fortsatt grymt år!

//Dan Lainio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>