OM CLEANING SERVICES

Är du en av dem som får ett raseriutbrott så fort dammsugaren åker fram? Eller är du en av dem som alltid har slut på städmaterial, när det är dags för att städa? För oss spelar det naturligtvis ingen roll varför du behöver hjälp, vårt uppdrag är att se till så att du får det du önskar. Cleaning Services som företag existerar för att underlätta för dig i din vardag, genom att ta hand om dina hushållsnära tjänster och städuppdrag. Lika tråkigt och tröttsamt som många tycker att det är att själv utföra hushållsnära tjänster – lika roligt tycker vi att det är att förenkla våra kunders vardag, genom att med en hög servicenivå utföra kvalitativa rengörings- och städtjänster. Vi vill lyfta stenar från dina axlar och se dig få mer tid till familj, pianospelande eller andra saker du hellre lägger din tid på.

Vi har en bred kompetens inom fastighetsrelaterade tjänster, hushållsnära tjänster samt andra kvalificerade städtjänster och ger dig ett skräddarsytt erbjudande utifrån dina behov – oavsett om du vill ha hjälp med flyttstädningen vid bostadsbytet, storstädningen inför helgen, hemstädningen veckovis eller fönsterputsning när det våras. Vi har proffsen och viljan, och du behöver hjälpen! Tillsammans blir vi en bra kombo.

Hojta till, så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!

Jag vill ha mer informationom hur Cleaning Services kan hjälpa mig

VÅR HISTORIA OCH FILOSOFI

Cleaning Services historia började i Eskilstuna 2011, när de tre vännerna Malte Jansson, Dan Lainio och Adam Gyllhamn startade en liten rörelse vid namn Eskilstuna Flyttstädning. På det lilla bolaget hjälpte man kunder med flyttstädning i Eskilstuna, Södermanland, med omnejd. Syftet med Eskilstuna Flyttstädning var att förenkla för kunder genom att underlätta flytten för de många vardagshjältarna i Eskilstuna.

Under de första månaderna sköttes all städning av de unga grundarna och två kompisar. De tre vännerna såg på nära håll hur mycket hjälpen med flyttstädningen underlättade vardagen för kunderna och efterfrågan på fler tjänster skapades. Efter att ha drivit den lilla firman ett tag tog Dan, Malte och Adam beslutet att utveckla verksamheten till nuvarande Cleaning Services, ett rikstäckande tjänsteföretag som erbjuder allt från golvvård, kontorsstädning och byggstädning till hemstädning, flyttstädning och storstädning. Arbetet med att försöka skapa den bästa kundupplevelsen inom städbranschen har varit tufft och kommer att pågå under en lång tid framöver.

Idag utför Cleaning Services närmare 400 nya uppdrag i månaden över hela Sverige. Drivkraften är fortfarande att sprida glädje och att ge våra kunder en kundupplevelse av världsklass genom att hjälpa vardagshjältar runtom i landet att spara tid och energi. En viktig del i kundupplevelsen är företagets uppskattade nöjd kund-garanti och den uppskattade kundtjänsten.

HAR DU DRÖMT OM MER TID FÖR

DET ROLIGA I LIVET?

Få mer information idag!Se vad vi kan göra för dig

92% av våra kunder skullerekommendera oss till en vän