Cleaning Services blev Årets Raket 2012!

Cleaning Services blev Årets Raket 2012!

Eskilstunaföretaget Cleaning Services & Estate i Sverige AB mottog under måndagskvällen priset för Årets Raket när Young Entrepreneurs of Sweden hade sin årliga kongress.

- Det är ett ärofyllt pris som bedömmer ett bolags tillväxt under ett år. Särskilt kul är det när YEoS delar ut priset, ett nätverk för många Sveriges främsta unga entreprenörer. säger Malte Jansson som var i Göteborg och tog emot priset.

Under årskongressen, som hade lockat över 100 av Sveriges främsta unga entreprenörer, delades det bland annat ut utmärkelser till Årets ambassadör, Årets Medlem, Årets Jobbskapare och Årets Raket.

- Klart att det känns skönt att vi kan ta hem priset till Älsklingstuna istället för att låta det gå till någon av storstäderna. Vi vill och ska vara en del av stadens framtida positiva utveckling. Kanske kan det här, liksom andra framgångar i stan, inspirera andra till att visa mod och jävlar anamma. Det behövs mer sådant, fler som vill och vågar vara förebilder! trycker Dan Lainio i med.

Att tillväxten inte kommit gratis är något Adam Gyllhamn, VD för bolaget, är tydlig att påpeka.

- De senaste månaderna har vi varit mer på vårt kontor än vad ICA Maxi har öppet – och dem har rätt bra öppettider. Det är tufft och hårt. Ingenting kommer gratis. Men vi älskar det vi gör och försöker ge våra medarbetare alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Vi är långt ifrån så strukturerade och organiserade som vi vill vara. Men man lär sig för varje dag och vi har ett fantastiskt team att jobba med!

Priset togs hem tack vare en ökning av årsomsättning på hela 403%, från 913’000 2011 till strax över 5.5 mkr och avser bolagen Cleaning Services & Estate i Sverige AB samt Eskilstuna Magasinering & Fastighets AB.

Fakta Young Entrepreneurs of Sweden

YEoS (Young Entrepreneurs of Sweden) är en medlemsstyrd organisation vars syfte är att bygga nätverk mellan, utveckla och stödja talangfulla unga entreprenörer så att de får större genomslagskraft och aktivt är med och bidrar till en bättre värld. Under evenemang, träffar och online skapar YEoS mötesplatser där entreprenörer träffas för att inspireras av, lära av och hjälpa varandra. Genomsnittsåldern på medlemarna är 26,4 år och 2011 omsatte en medlen i snitt 5,6 mkr.

Utmärkelsen Årets Raket tilldelas den eller de entreprenörer inom YEoS vars företag har gjort största procentuella organiska ökning av omsättningen under ett år.

Kontakt:

Dan Lainio
Delägare & Grundare Cleaning Services & Estate i Sverige AB 070-277 67 64
dan@cleaningservices.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>